YouTube förbjuder permanent framstående Bitcoin Influencer

Bitcoin-influencer Davinci Jeremies YouTube-konto har raderats permanent tillsammans med alla hans prenumerationer.

  • YouTube har permanent förbjudit Bitcoin-influencer Davinci Jeremies konto.
  • Beslutet är det senaste i ett ansträngt förhållande mellan YouTube och kryptosamhället.
  • Jeremie har delat YouTubes beslut mot honom på Twitter i hopp om att få tillbaka sitt konto.
  • Davinci Jeremie, en populär Bitcoin-influencer på YouTube – med 82 000 följare – förbjöds permanent från plattformen igår.

YouTube har gjort en vana att förbjuda Bitcoin-relaterat innehåll på sin plattform tidigare. YouTube har tidigare förklarat detta genom att vädja till algoritmfel, men upprepade förbud av kryptopåverkare och innehållsskapare har lett till påståenden att plattformen för videodelning är antikrypto. Till och med Jeremie själv har tidigare drabbats av YouTube-strejker, men den här gången är skadan här för att stanna.

Herregud, min YouTube-kanal raderades permanent! Det här är inte bara en strejk! ” Jeremie twittrade igår

Beslutet har redan fått uppmärksamhet av den bredare krypto-YouTube-communityn. Tidigare idag publicerade krypto YouTuber Sunny Decree en video som diskuterade Jeremies permanenta förbud. „Med det här avsnittet försöker jag stödja honom,“ sade dekret.

Sedan förbudet har Jeremie försökt överklaga YouTubes beslut, om än utan framgång. Han delade ett svar från YouTube, som sa: „Vi har beslutat att hålla ditt konto avstängt baserat på våra riktlinjer för communityn och våra användarvillkor.“

Uppenbarligen missnöjd med e-postmeddelandet tillade Jeremie

Jag slog dig bara över huvudet med riktlinjer och visade inte hur du bryter mot dem eftersom jag inte vill bli stämd.

YouTube gav ett svar på Jeremies tweet via deras @TeamYouTube-konto. De sa att de kommer att göra sitt bästa för att ge honom mer information om beslutet så småningom upprätthålls. Vi har nått ut till YouTube för kommentarer och vi kommer att uppdatera den här artikeln om vi hör tillbaka.

Andra videodelningsplattformar finns, och de kan bara dra nytta av kryptosamhällets ansträngda förhållande till YouTube.