Bitcoins Coinbase-præmie blev negativ. Her er hvad det betyder for BTC-prisen

Coinbase Pro er en stor bellwether til institutionel efterspørgsel. Nu viser data fra CryptoQuant, at kortvarigt salgstryk på Coinbase er ved at stige.

Bitcoins ( BTC ) endelige udbrud over $ 50.000 må muligvis vente længere på at realisere sig, da spotkøbstryk på Coinbase Pro viser tegn på svækkelse – i det mindste på kort sigt

Coinbase Premium Index, der måler afstanden mellem BTC-prisen på Coinbase Pro og Binance, er vendt negativ ifølge CryptoQuant. Med andre ord ser det ud til, at salgspres på Coinbase styrkes sammenlignet med andre børser som Binance.

En negativ aflæsning på Coinbase Premium Index kan være en forløber for kortvarig modstand. På den anden side, når præmien er høj, indikerer det et stærkt spotkøbstryk på Coinbase.

Baseret på indekset mener CryptoQuant CEO Ki Young Ju , at topping på $ 50.000 „ser ret hård ud“ på kort sigt.

”Den nuværende købekraft kommer ikke fra Coinbase,” tilføjede han . ”Ikke mere Coinbase-præmie sammenlignet med Binance / Huobi / OKEx. Vær forsigtig.“

Coinbase er blevet et stort klodset for Bitcoin-efterspørgsel på grund af dets popularitet blandt store institutionelle købere. Disse markedsdeltagere erhverver deres BTC via over-the-counter markeder på Coinbase Pro. Selvom disse store indkøb ikke straks påvirker BTC-prisen , betyder de en stigende efterspørgsel efter det digitale aktiv og til gengæld et fald i udbuddet. Coinbase Premium Index er derfor en måde at måle institutionel efterspørgsel efter BTC på kort sigt.

En kortsigtet udsving i Coinbase-præmien ser ikke ud til at have nogen indflydelse på Bitcoins langsigtede bane. Det digitale aktiv er fortsat i en stærk stigende tendens efter at have toppet et godt stykke nord for $ 49.700 søndag ifølge TradingView-data.

Bitcoin-prisen har fået hele 28% i løbet af den sidste uge takket være Teslas planlagte erhvervelse af aktivet. Baseret på el-køretøjsfabrikantens seneste 10K-arkivering til United States Securities and Exchange Commission planlægger den at afsætte cirka 7,7% af sin bruttopengeposition til Bitcoin .

Børsnoterede virksomheder og fondsforvaltere ejer ca. 6% af Bitcoins cirkulerende forsyning – et tal, der ikke inkluderer Teslas position på 1,5 mia. $.