Bitcoin Cashin pitkäaikainen hinta-analyysi: 24. syyskuuta

Bitcoinin jalanjälkiä seuraten monet markkinoiden altcoinit havaitsivat hinnan laskun viikon alkaessa. Bitcoin Cashin tapaus oli sama, ja kolikko putosi kaavioihin yli 10 prosenttia 21. syyskuuta. Siitä lähtien BCH on rekisteröinyt matalammat alhaisimmat ja matalimmat korkeudet, ja tuleva viikko todennäköisesti ratkaisee suunnan, johon Bitcoin Profit Cashin hinta liikkuu.

Lehdistöaikana Bitcoin Cash käytiin kauppaa 212 dollarilla markkina-arvolla 3,9 miljardia dollaria. Viimeisten 24 tunnin aikana BCH: n havaittiin rekisteröinneen pienen 0,7 prosentin pudotuksen, kun se oli todennut 1,3 miljardin dollarin kaupankäyntimäärän.

Bitcoin Cash 4 tunnin kaavio

Bitcoin Cashin 4 tunnin kaavion mukaan kolikon hintatoiminta on ollut osa laskevaa kanavan muodostumista ja tulevalla viikolla hinta voi edelleen pysyä muodostumassa. Se voi kuitenkin myös rekisteröidä purkautumisen, joka on perinteisesti todennäköisesti pohjoiseen.

Lehdistöaikana BCH oli hyvin lähellä tuen testaamista hintaan 211 dollaria, ja jos kolikko kärsii vielä enemmän laskusuuntaista painetta, kryptovaluutta saattaa tarvita toisen tukitasonsa apua 204 dollarilla. Jos kuitenkin puhkeaminen tapahtuu tulevalla viikolla, BCH voi siirtyä kohti vastustasoa $ 221: ssä.

Salausvaluutan teknisten indikaattoreiden mukaan on todennäköistä, että BCH voi yrittää siirtyä alas laskevasta kanavasta tulevan viikon aikana. MACD-indikaattori oli juuri läpikäynyt nousevan nousun, MACD-linjan ollessa sisäänpäin Signal-linjan ohi. RSI puolestaan näytti siirtyvän pois neutraalialueelta ja takaisin ylimyydylle alueelle.

Synkronoituna markkinoiden altcoinien kanssa korrelaatio Bitcoinin kanssa pysyi vahvana BCH: n kannalta, ja sitä voidaan pitää syynä edellisen viikon pudotukseen. Kuluneen vuoden aikana BCH-BTC-korrelaatio on noussut 0,72: sta 0,81: een, mikä tekee BCH: sta erittäin todennäköisen tanssia Bitcoinin sävelen mukaan.

Johtopäätös

Bitcoin Cash on rajoittunut laskeutuvan kanavan muodostumiseen ja tulevan viikon aikana edellyttäen, että on olemassa huomattava nousupaine, se yrittää päästä eroon hinnanmuodostuksesta. Tällöin sen välitön vastarinta 221 dollarissa on sen todennäköinen kohde. Kuitenkin, jos kryptovaluutan hinta jatkuu olemassaolon sisällä, laskua kohti toista tukitasoa 204 dollaria ei voida sulkea pois.